Søk
NO SE DK

Mölndal, Sverige

PICTOR pryder Mölndals nye oppholdsrom

Møbelserien PICTOR

Mölndals torg er endelig ferdig, og beboerne har fått et nytt oppholdsrom. Etter noen forsinkelser er torget nå klart for å ta imot etterlengtede gjester på uteserveringene og besøkende til torghandlerne. En fantastisk møteplass for sosialt samvær, handel og muligheter for å organisere ulike typer arrangement.


Her møtes gamle og nye Mölndal
Inspirasjonen til oppussingen av torget er hentet fra navnet Mölndal; Mjöl (mel) og Dal. Torget er delt inn i ulike felt av granitt som representerer kornåkrer og matter som pryder gulvet i det nye oppholdsrommet. Disse feltene forteller historien om det gamle og nye Mölndal. Med vannleker, lydinstallasjoner og effektiv belysning skal torget føles trivelig og hjemmekoselig hele året.

PICTOR holder mølleren Albert med selskap
Statuen av Albert, laget av kunstneren Lars Spaak, har stått på torget før og sitter nå igjen med sin melsekk på et kvernhjul og forteller historier om det gamle Mölndal. Ved siden av er det plassert bord og benker fra Mobilis Designs møbelserie PICTOR. Gatemøblene er pulverlakkert i RAL 7011 Iron Grey, en gråtone som er gjenkjennelig i granittbelegget og også hos Albert som sitter i skyggen under trærne.

Sett deg ned her en stund neste gang du er i Mölndal, det er god plass på de fem sittegruppene. Ta en kopp kaffe og lytt til Alberts anekdoter om det gamle Mölndal. Han har mye å fortelle.> Hvilken farge velger du til ditt prosjekt?

Møbelserien PICTOR