Søk
NO SE DK

Bord

Et bord har som oftest funksjonen som avlastningsplass. Mobilis Design har bord med plass til mellom to og åtte personer. Runde, firkantete, lave, høye- de kommer i mange versjoner.

Velg et bord du kan tilbringe tid ved, kanskje tar du hele bursdagsselskapet ditt med utendørs, eller en pikniktur med familien? Uansett håper vi dere får en fin stund sammen ute.

Parkbord hos Mobilis Design

Våre parkbord er produsert for å kunne stå imot tidens tann og variert vær. Materialene vi bruker ved produksjonen er nøye valgt ut for å takle tøffe værforhold og andre ytre påvirkninger. Vi går ikke på akkord med kvalitet! Enkelte tresorter får en flott patina gjennom årene, mens andre må vedlikeholdes for å opprettholde sin fine overflate.


Et utebord kan være så mye mer enn et tradisjonelt parkbord. Vi har lave og høye salongbord i lekkert lakkert stål. Utvalget inkluderer også høye barbord, lave runde bord og trapesformede piknikbord- alt tilpasset til bruk utendørs!


Et parkbord finner sin plass nesten overalt. For de som er på reise er bord og sitteplasser nødvendig på rasteplasser og parkeringsplasser. Her kan du stoppe og ta en pause, og spise niste i ro og fred. Mens barna leker på lekeplassen er det fint for slitne foreldre å kunne sette seg ned ved et bord, og enten nyte et øyeblikk alene eller å prate med de andre foreldrene som er der i samme ærend. Plasser noen bord sammen med andre utemøbler i parken, og la hundeeiere og mosjonister få muligheten til å ta en pust i bakken.