Søk
NO SE DK

Krakker

Et sittemøbel uten armlen eller ryggstøtte kaller vi for krakk. Hos Mobilis Design er vi veldig glad i krakker! Vi har et stort utvalg- høy eller lav, tung eller lett? Runde, firkantete, enkle eller kraftige? Du velger!

Utendørs krakker hos Mobilis Design

Hos Mobilis Design finner du et bredt utvalg av utendørs krakker i mange forskjellige stiler. Finn din favoritt og sett sammen et unikt utemiljø med møbler fra hele vårt sortiment. Enkelte krakker kan være et smart tillegg til en møbelgruppe, hvor det blir litt lettere å bare slå seg ned for en kort stund. Andre krakker kan settes sammen til en større sittegruppe som gir plass til mange. En krakk kan være en liten detalj i en større helhet!

 

Våre unike modulsystem er tilgjengelige i flere forskjellige modeller. Produktseriene AQUILA og DELPHINUS har både høye og lave krakker. AQUILA-seriens design er dreier mer mot det kantete og trapesformede, mens DELPHINUS-serien er myk og rund. Alle utekrakker er av høyeste kvalitet og fås i mange ulike RAL-farger. Hvilket design velger du?