Søk
NO SE DK

Benker

En benk er en sofa uten armlener og ryggstøtte. I hvert fall hos oss i Mobilis Design. Parkbenker, liggestoler eller sittebenk. Her er det plass til alle, enten du vil slappe av og nyte omgivelsene, lese eller spise litt.

Bredden på benkene våre starter på 80 cm på våre benkemoduler og helt opp til 280 cm på våre lengste loungebenker. Hvor lang benk trenger du til ditt prosjekt?

Parkbenker hos Mobilis Design

Når man tenker på parkmøbler forbinder man det ofte med en klassisk parkbenk, men i dag kan en parkbenk være så mye mer enn bare en utendørsbenk. Det er loungebenker, benkemoduler, sittebenker og mange flere typer. Det er benker du ligger på og benker du sitter på. Rund, firkantet, halvsirkulær og trapesformet. Vi håper du finner din favoritt blant alle våre utendørsbenker.


I en park eller et turområde hvor mange mennesker er i bevegelse, er det også behov for å kunne sette seg ned og slappe av. Alt fra en enkel parkbenk til hele utegrupper med sofaer, bord og utestoler kan utgjøre en stor forskjell. Komplementering av avfallsbeholdere og sykkelstativ kan også øke bruken av byens fellesarealer, noe som igjen betyr at innbyggere og turister tilbringer mer tid utendørs, sammen. Sosialt samvær med andre mennesker er kjekt for alle. For ikke å snakke om frisk luft!


Sikkerhet og kvalitet er like viktig. Det er ikke nok at kvaliteten er god hvis produktene ikke holder stand over tid, og er sikre for de som skal bruke benken. Vi har brukt mye tid på å gjøre våre parkbenker sikre- det kan du stole på! Et visst vedlikehold er likevel nødvendig for å sikre at møblene holder seg år etter år.