Søk
NO SE DK

Sofaer

En sofa fra Mobilis Design har armlener og ryggstøtte, det vi kanskje ellers ville kalt en benk. Vi har brukt litt tid på å tenke over dette og kommet frem til at det gir mening å kalle det for en sofa, selv om det gjerne ikke vil være helt naturlig for alle og enhver. En sofa er ideell for avslapping og sosialisering både utendørs og innendørs. Kanskje sitter man litt lengre og koser seg i en sofa enn man ville gjort på en benk? Langs bryggen, i parken eller på uteplassen. Våre sofaer er 150 eller 180 cm lange og utvalget er stort. Du finner helt sikkert en du kan like!

Parksofaer hos Mobilis Design

En parksofa må tåle mye i løpet av sin levetid. Mange kommer til å sitte i den og det stiller høye krav både til konstruksjon og materialer. Det finnes utemiljø som daglig besøkes av mange mennesker, og dette må våre sofaer tåle. I tillegg har vi det nordiske klimaet, som ikke er til å spøke med. Sol, vind og vann bidrar til slitasje som materialene må takle. Derfor har vi i Mobilis Design vært nøye når vi har valgt ut våre produsenter, og valgt produsenter som kun jobber med sertifiserte og holdbare råvarer.  


Det ligger mye kjærlighet i produksjonen av våre parksofaer. Lidenskapelig håndverk gir kvalitet og komfort- det er vi overbevist om! Kvalitet går hånd i hånd med sikkerhet. Produktene må være slitesterke og holdbare, og ikke gå i stykker. Derfor er ettersyn og vedlikehold viktig- det kommer man ikke unna.


Komfort er viktig for trivselen og det vil bidra til at man vil sitte lenger. En parksofa som man får tresmak etter å ha sittet i den i bare en liten stund, vil ingen sitte i. Her spiller designet en viktig rolle, hvor sitteflater og ryggstøtter er optimalisert for fantastisk sittekomfort.


Plassering av parksofaer i boligområder, bymiljø og i turløyper bidrar til å øke samværet mellom mennesker. Kanskje er du ute på tur med hunden og vil sette deg ned i en komfortabel sofa for å hvile bena? Plutselig dukker det opp en annen hundeeier og samtalen kan starte. Den sosiale betydningen av en parksofa skal ikke undervurderes!