Søk
NO SE DK

Blomsterkasser

I alle Mobilis Design seriene vil du finne en eller flere blomsterkasser som du kan skape en grønn og frodig oase med i ditt utemiljø. Store, små, runde og firkantete i ulike materialer og uttrykk til de fleste uteareal. Blomsterkassene kan varieres etter behov og bygges sammen som moduler for å skape avgrensning på ditt uteareal.

Blomsterkasser hos Mobilis Design

Blomsterkasser i offentlige miljø er ikke bare fine å se på, de er også viktige element for honningbier og andre insekt som lever av blomsternektar. I enkelte tilfeller kan det lønne seg å plante flerårige planter i blomsterkassene. Disse plantene krever mindre vanning og vil kunne blomstre år etter år. Det skal være så enkelt som mulig å vedlikeholde og ta seg av.


Å plassere blomsterkasser i forbindelse med kontorbygninger og butikker er alltid populært. Det gir et velkomment uttrykk og ser pent og gjennomtenkt ut. Tradisjonelt sett finner man blomsterkasser i boligområder og i bykjerner. Det er et hyggelig og kjærkomment innslag i byrom hvor blomstene og plantene bryter mot harde kontraster som betong og asfalt.


Uansett hvilket formål du har med dine blomsterkasser, blir de garantert godt tatt imot. I Mobilis Designs sortiment kan du velge blant runde, firkantede ovale eller trapesformede blomsterkasser og plantekasser for offentlige rom. Vårt brede utvalg av design og materialer lar deg kombinere ditt eget skreddersydde miljø med sofaer, bord, stoler og blomsterkasser, og du kan tilpasse det deg og ditt prosjekt. Vi håper du finner noe du liker!