Søk
NO SE DK

Møbelsett

Mobilis Design tilbyr kombinasjoner av flere produkter i ett møbelsett. Et bord med innebygget blomsterkasse eller en benk med romdeler, kan gi et helt nytt uttrykk dersom du vil skape et inspirerende rom i ditt utemiljø.
VIRGO og SCORPIUS produktseriene har møbler som på et eller annet vis henger sammen, men du kan naturligvis sette sammen hvilke som helst fra våre produktserier.

Møbelgrupper hos Mobilis Design

Vi er veldig stolte av våre møbelsett og møbelgrupper. Barsettene er lette å plassere, fargerike og attraktive for alle utemiljø- uansett hvilket prosjekt du jobber med. De inviterer til møter mellom mennesker som gjerne slår av en prat over en kopp kaffe eller lunsj. Eller hvorfor ikke plassere noen barsett i skyggen, under noen trær i skolegården?

 

Å kombinere forskjellige møbeldeler til et nytt møbel med et helt nytt inntrykk, er noe vi synes er spennende. Noen ganger får det nye møbelet en helt ny funksjon. Se blant annet våre VIRGO-benker med romdelere og SCORPIUS benkesett med integrerte blomsterkasser. Vi kommer garantert til å fortsette å skape nye møbelsett med unik design!