Søk
NO SE DK

Skulpturer

Utendørs skulpturer i et offentlig miljø gir en ekstra, nesten magisk dimensjon til møteplasser som parker og torg. En skulptur oppfyller et estetisk formål i stedet for å ha en materiell funksjon. De beriker sansene våre, gir glede og avslapning der fantasien kan ta føringen i et ellers hektisk liv.
Cortenskulpturene består av små polygoner, todimensjonale geometriske figurer, satt sammen til fantastiske kunstverk. Utseendet endres når solen beveger seg over himmelen, belyser noen polygoner og lar andre være i skyggen.

Tredimensjonale kunstverk kan plasseres i alle utemiljø, parker, torg, boligområder eller rekreasjonsmiljø der de vil tjene sitt formål å berike livene våre i mange år.

Skulpturene er laget av cortenstål og får til slutt en dekorativ dyp rødbrun fargetone. I motsetning til vanlig stål har cortenstål værbestandige egenskaper og egenskaper som gir en beskyttende patina i stedet for å ruste. Et uttrykksfullt, levende og slitesterkt materiale som ikke krever noe vedlikehold- bare din oppmerksomhet.