Søk
NO SE DK

Stoler

En stol er en sitteplass til en enkelt person, og i vårt sortiment finnes det uttrykksfulle stoler både med og uten armlen. Her har du muligheten til å få et øyeblikk alene. Sortimentet er stort og stilartene mange, vi håper du klarer å velge!

Utestoler hos Mobilis Design

Mobilis Design utestoler har mange ulike uttrykk og stiler. Med vårt brede utvalg håper vi at du skal finne det designet som passer ditt utendørsprosjekt. Lette eller robuste, med mye eller lite farge. Alt kommer an på hvor du tenker å plassere ditt nye utemiljø og hvem man tenker skal tilbringe tid der, og hvor lenge. En loungestol fungerer fint ved sjøen når man skal se på solnedgangen og i borettslaget når man skal ta en kaffe samtidig som man skal se etter barna. En utestol med armlen gir ekstra stabilitet og du sitter komfortabelt i den.


En utestol kan virkelig gi inntykket av et moderne og komfortabelt utemiljø. Kombiner stoler med krakker og benker og skap et variert utemiljø med plass til mange. Hos oss finner du et bredt utvalg av stoler med samme høye kvalitet som resten av vårt sortiment.