Søk
NO SE DK

Sykkelstativ

Et sykkelstativ fra Mobilis Design er ikke bare et sykkelstativ, men en skulptur i seg selv. For en eller flere sykler, du bestemmer. Det er til og med sykkelstativ med avlastning for vesken din mens du låser sykkelen.

Sykkelstativ hos Mobilis Design

Glem kjedelige og tradisjonelle sykkelstativ i stål! Hos Mobilis Design finner du et bredt utvalg av moderne og innovative sykkelstativ for utendørs bruk i alle typer offentlige miljø. Mange av våre sykkelstativ ser ut som små skulpturer og trenger ikke å bli gjemt bak et busskur eller en husvegg. Når du vil ha det lille ekstra bør du velge et sykkelstativ fra Mobilis Design!


Mange velger i dag å parkere bilen og ta sykkelen i stedet- både for å få litt mosjon, men også for miljøet. For å fremme dette er det
viktig å montere sykkelstativ på alle steder mennesker beveger seg mellom. Å vite at det er en trygg og god sykkelparkering der folk pendler til, bor og jobber, kan være avgjørende for om man velger kollektivtransport eller ikke.


Vi har både lave og høye sykkelstativ i vårt sortiment. Et høyt sykkelstativ passer godt når du vil feste låsen oppe i rammen for å hindre tyveri. Risikoen for tyveri er lavere dersom man fester en solid sykkellås rundt sykkelen og sykkelstativet.


Mange av våre sykkelstativ kan også brukes som avgrensning. Da får du to funksjoner i én og har dermed løst en del av prosjektet, som er å skape et velfungerende utemiljø. Enkelte sykkelstativ kan også fungere som innramming av ditt nye uteområde hvor alle møbler har samme design. Trivelig og innbydende!