Søk
NO SE DK

Avfallsbeholdere

Avfallsbeholdere i det offentlige rom, som har i oppgave å holde uteareal rene og pene, er ikke alltid like pene å se på. Mobilis Design sine avfallsbeholdere gjør jobben, og er i tillegg pene å se på. Med en kombinasjon av ulike materialer som lerk, betong og stål i forskjellige farger, blir de som flotte fargeklatter i ditt utemiljø. Uten å gå på bekostning av funksjon eller tilgjengelighet!

Avfallsbeholdere hos Mobilis Design

Om du planlegger et nytt offentlig utemiljø er avfallsbeholdere et must. Dersom det finnes et sted å kaste søppel er de fleste veldig flinke til å bidra til holde området rent og pent. Nå som det finnes så mange flotte modeller å velge mellom trenger ikke en avfallsbeholder lenger å være skjult i bakgrunnen. Velg en lekkert designet avfallsbeholder til utemiljøet ditt!


Ønsker du en rund eller firkantet avfallsbeholder? I stål i en flott farge eller kanskje en i betong? Åpning øverst eller fra siden? Uansett hvilken du velger, er det alltid en hel møbelserie i samme design tilgjengelig. Med avfallsbeholdere fra Mobilis Design kan du skape et utemiljø som er enkelt å holde rent og ryddig.