Søk
NO SE DK

Sollentuna, Sverige

Skoleplass med matchende designmøbler og lekeapparat

Møbelserien PICTOR

Helhetsinntrykket i fokus

Allerede tidlig i prosjektet da Töjnaskolan skulle bygges om var helhetsinntrykket i fokus. Å satse på parkmøbler i et nytt og spennende design ga hele skoleplassen et innbydende inntrykk, hvor kvalitet og et utfordrende skoleplassmiljø stod høyt på agendaen.


Utemiljøet på en skole er minst like viktig som innemiljøet. Når innemiljøet skal fremme læring og ro til å studere, er det utemiljøet som ofte legger grunnlaget for et fremtidig aktivt liv med bevegelsesglede.


Følg den røde tråden

Skolens innganger og fasadedetaljer er i rødtoner, og det samme er interiøret innendørs. Dette ble tatt i betraktning ved valg av lekeapparater og utemøbler til skoleplassen. Her ble den røde tråden fulgt fra klatreapparatene og vippehusken, via rutsjebanen og bordtennisbordene, til utemøblene fra Mobilis Design som ble pulverlakkert i de samme livlige fargene. Les mer om lekeapparatene her!


Signalrødt og oransje

RAL 2003 Pastel orange og RAL 2002 Vermilion, som er den røde nyansen, skiller seg pent ut mot den grå belegningssteinen, gresset og vegetasjonen i bakgrunnen. Her kan lærerne og skolebarna tilbringe pauser og friminutt, og faktisk gjennomføre undervisning utendørs når været tillater det.

 PICTOR-møblene har et innbydende design med vinkelprofil, og benker som kan vendes både innover og utover. Solid kvalitet med materialer som lerk og pulverlakkert stål, som vil ha lang holdbarhet og stå imot både vær, vind og aktive barn. 

Møbelserien PICTOR