Søk
NO SE DK

Norrköping, Sverige

TUCANA Barsett gir elevene en opphøyd møteplass

Møbelserien TUCANA

I det grønne gresset står flere TUCANA Barsett sammen på et lite område. De er til glede for både elever og lærere som ønsker å tilbringe mer tid utendørs- både i undervisningstimer og i friminuttene. Et barsett er en moderne og stilren måte å innrede et offentlig utemiljø.

 

Nyoppussede skolelokaler
Sandbyhovsskolan i Norrköping startet høstsemesteret 2019 i nyoppussede og flotte lokaler. Den kommunale skolen har nå om lag 240 elever på 7. til 9. trinn. Tidligere ble lokalene brukt som sykehjem, men nå har en helt ny generasjon inntatt lokalene.

 

Nytenkende utemiljø
Med begrenset plass til utemiljøet ønsket de å finne en mer kompakt løsning når det gjaldt sitteplasser. I stedet for tradisjonelle benker og bord, valgte de bargrupper til den lille uteplassen. Her kan elevene gjøre gruppearbeid, spise lunsj og slappe av sammen i pausene.

 

Svart blender inn
TUCANA Barsett ble valgt for sitt luftige og stilrene design. Understellet ble pulverlakkert i RAL-fargen 9005 ‘Jet Black’, som blender fint inn med den svarte og grønne bygningen i bakgrunnen. 

 

Populært med undervisning utendørs
Pandemien har skapt mange utfordringer de siste årene, og mange skoler har måttet finne alternative måter å undervise på. På Sandbyhovsskolan har man nå muligheten til å ta klassen med ut til møbelgruppen og undervise utendørs ved behov. Utendørsundervisning har blitt svært populært i nyere tid og er et fint alternativ til tradisjonell undervisning inne i klasserommene.


Kanskje bruker elevene området også etter skoletid? Enkelte skoler arrangerer ‘After School’ for å gi ungdom en mer inspirerende og givende fritid. Har kan man helt enkelt skape en naturlig møteplass for alle! 

Møbelserien TUCANA