Søk
NO SE DK

Skövde, Sverige

Optimalisert møteplass med aktiviteter for alle

Møbelserien SCORPIUS

Å plassere parkmøbler i tilknytning til lekeplasser og utegym har mange fordeler. Her kan du sitte komfortabelt samtidig som du holder et øye med barna mens de leker. For dem som trener på utegymmet er det ideelt å kunne ha et sted å sette fra seg sekken, sette seg ned å knyte skoene og ta seg en matbit etter endt treningsøkt.


I boligområdet i Skövde hadde de en helhetlig tilnærming da parken ved blokkene ble planlagt. Området ble så mye mer enn bare en lekeplass og et utegym med parkbenkene, møbelsettene og avfallsbeholderne. Området ble et rekreasjons- og aktivitetsområde, med noe å gjøre for alle besøkende.

Stressede småbarnsforeldre kan sette seg ned og ta en pause mens barna leker.
Hele familien kan spise lunsj sammen på det populære møbelsettet.
Du som trener på utegymmet kan samtidig holde øye med barna på lekeplassen.
• Sett sekken og vannflasken på benken mens du trener.


>Her kan du lese mer om lekeplassen. 


Boligenes design og fargevalg var inspirasjonen
Boligenes flotte fasade i tre og balkongenes gelender i lakkert stål, var inspirasjonen da det ble valgt parkmøbler. Det moderne designet til møbelserien SCORPIUS passet fint inn i miljøet ved de nybygde blokkene. Parkmøblene er laget av lerketre og stålet ble pulverlakkert med RAL-fargen 9006 White aluminium for å matche fargen på boligenes ståldetaljer.

 

Unikt møbelsett for utemiljø
SCORPIUS Møbelsett med et høyt bord og fire stoler er unikt i sitt slag. Med inspirasjon fra de klassiske høye barmøblene i en restaurant, har man muligheten til å skape innbydende utemiljø. Møbelsettet monteres ved nedstøping, noe som gjør at det også kan plasseres på ujevne underlag, som i en park eller turområde. Samle hele familien og spis lunsjen utendørs!

Møbelserien SCORPIUS