Søk
NO SE DK

Lindesberg, Sverige

Helsesenter skaper parkmiljø innendørs

Møbelserien LEPUS

Naturlig møteplass for omsorg og service
Lindesbergs helsesenter ble ferdigstilt i 2019. Bygningen med ramme av tre og naturbetong, og fasade av lerkeplater, skal fungere som en naturlig møteplass for omsorg, service og boliger. Med nærhet til kollektivtrafikk, samfunnstjenester og natur, har arkitekten knyttet sammen prosjektet med en tydelig bærekraftsprofil.


Innendørs parkmiljø
Objektet består egentlig av to forskjellige bygninger som er forbundet med en atriumgård kalt «Sansenes Galleri», hvor man har skapt en fantastisk følelse av innendørs parkmiljø. Med lys, sitteplasser og beskyttelse mot støy fra omgivelsene skapes en trygg atmosfære for beboere og besøkende på helsesenteret. Både de innvendige og utvendige panelene i bygningen består av lerketre, noe som fikk Mobilis Designs lerkemøbler til å passe perfekt.


Parkmøbler følger husets stil
Lanseringen av varemerket Mobilis Design kom til rett tid når det gjaldt valg av møbler til atriumgården. Ved å velge møbler fra serien LEPUS, ble det oppnådd et konsistent uttrykk der sittegruppene følger samme stil som huset ellers. De vinklede bena på sofaer og bord ble pulverlakkert i en matchende brun RAL-farge og de vakre lerkeribbene på seter, ryggstøtter og bordflater signaliserer holdbarhet og gjennomtenkt design.


Stort sortiment gjør det enkelt å finne riktig design
Mobilis Design tilbyr et stort utvalg av parkmøbler med variert design. Utemøblene er delt inn i forskjellige serier for å passe inn i alle tenkelige utemiljø. Ta gjerne en titt her på vår nettside og finn inspirasjon og favoritter til ditt neste utemiljøprosjekt. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Møbelserien LEPUS