Søk
NO SE DK

Västerås, Sverige

En møteplass for alle

Møbelserien VIRGO

På Karlfeldsgatan i Västerås hadde uteområdene lenge hatt behov for oppgradering og forandring. Etter at eiendomseier og hagedesigner Jenny var på plassen og så på mulighetene, ble det laget en skisse og en plan for prosjektet. Forslaget innebar at man skulle dra nytte av omgivelsene og naturen i området, samtidig som man skapte en etterlengtet møteplass for beboerne.


En plass for mangfold
I parken hadde den gamle lekeplassen gjort sitt og man ville fokusere mer på samvær og tilpasse utemiljøet til beboerne som ikke hadde noen plass å møtes og sosialisere. I tillegg ønsket man å beholde det biologiske mangfoldet slik at det ble et levende utemiljø med en miks av planter, fugleliv og trivelig sosialt samvær.


Moderne, men samtidig retro
Valget av møbler til utemiljøet falt på VIRGO-serien, som hadde det riktige designet for å matche området og husene som har et 50-tallspreg. Det vakre lerketreet sammen med tynne pulverlakkerte stålrør føltes både stilige, moderne og retro på samme tid. To separate flater ble steinlagt, og det ble planlagt for ulike sittegrupper med muligheter for sosialisering og kanskje grilling når været tillater det.


Ulike farger gir helt ulike inntrykk
På én av møbelgruppene valgte de en nøytral tone med pulverlakkering i RAL 7021 Black grey, for å smelte inn i omgivelsene. På den andre sittegruppen ønsket de en farge som skiller seg ut, og valget falt på RAL 3018 Strawberry red. En skikkelig energisk farge som står fint til stauder i bakgrunnen og fasadens dempede tone.


Lykke til med deres nye oase!

Les mer om alle fargevalgene du kan ta her > 

Møbelserien VIRGO