Søk
NO SE DK

Katrineholm, Sverige

DELPHINUS gir farge og form til idrettsområdet

Møbelserien DELPHINUS

Med livlig farge og myke former beriker DELPHINUS-serien idrettsområdet ved Dufveholmsskolan. Fornøyde elever og idrettsutøvere i området nyter godt av en velfortjent pause mellom treningsøktene og forelesningene.

 

Dufveholmsskolan kan skilte med en ny hinderløype og et nytt fargerikt utegym i direkte tilknytning til skolebygget. Fra tidligere er det allerede svømmehall, fotballbane og idrettshall, så det nye anlegget ble et fint supplement til alle idrettsinteresserte som allerede er aktive i området.

 

I Katrineholm ser man ingen hindringer, kun muligheter. Derfor kaller de hinderløypen en «mulighetsløype» i stedet. Dette er en god mulighet for både studenter og andre idrettsutøvere til å teste OCR og også treningsstasjonene med justerbare vekter.

 

> Les mer om hinderløypen og utegymmet her!

 

I tilknytning til treningsstasjonene og hinderløypen ble det plassert S-formede benker og loungemoduler. Parkmøblene fra DELPHINUS-serien er pulverlakkert i samme lekre farge som treningsstasjonene. Her er det en oransje tråd gjennom hele området og mange, gode muligheter til å sette seg ned og ta en pause.

 

DELPHINUS-modulenes myke og lekne former har virkelig en egen evne til å berike et område. Benkmodulene skaper en herlig flyt der elevene gjerne setter seg ned og tar en pause mellom timene. Slitesterke, holdbare møbler hvor du kan skape dine egne former og mønster, med både høye og lave, runde og halvsirkelformede moduler.


Hvilken farge passer best til ditt utemiljøprosjekt?

Møbelserien DELPHINUS