Søk
NO SE DK

Fredericia, Danmark

Et enkelt og stilsikkert valg til DLG´s ny hovedkontor

Møbelseriene TUCANA og AQUILA

Noe av det mest effektive du kan dekorere med er farger. Og når farger krydres med kvalitet og design på høyeste nivå - så er det ingen alternativer.


Dette var forutsetningene da det store utearealet ved DLG’s nye hovedkontor i Fredericia skulle planlegges. Ønsket var å lage koselige uteplasser for de ansatte, samtidig som stilen til den moderne bygningen beholdes. To produktserier fra Mobilis Designs sortiment ble valgt, der materialer og farger matcher den stilige konstruksjonen.


Åpent vs. kompakt design

Til DLG’s nye uteplasser falt valget på produktserien TUCANA, som med åpne sider på benker og bord fremstår som lys og luftig ved siden av den store bygningen. De kompakte modulene i AQUILA-serien ble valgt for å lage små møteplasser på stiene rundt. Fargevalget skulle naturligvis stå i stil med bygningen og valget landet derfor på RAL 6003 Olivengrønn og RAL 7016 Antrasittgrå- farger som kompletterer det vakre treet i både møbler og bygning.


Holdbarhet, finish og fleksibilitet

Vi jobber først og fremst med europeisk lerk når vi produserer møblene våre. Treverket kommer fra Nord-Europa og er selvsagt FSC-sertifisert. Rammeverket er laget av pulverlakkert stål som gir den beste kombinasjonen av lang holdbarhet, eksklusiv finish på lakken og fleksibelt fargevalg. Du vet at du kan velge hvilken RAL-farge du vil til ditt prosjekt? I tillegg er det mer enn 40 farger helt uten ekstra kostnad.

Møbelserien TUCANA