Søk
NO SE DK

Kalmar, Sverige

En rød tråd med DELPHINUS

Møbelserien DELPHINUS

Som herlige fargerike innslag utenfor Kalmar Sportcenter ønsker DELPHINUS gatemøbler både publikum og spillere velkommen til kamp. Innbydende øyer av benker og krakker i en sprek rødfarge!

Tengbom valgte DELPHINUS

Arkitektene på Tengboms i Kalmar valgte DELPHINUS høye og lave benker og krakker til å pryde torget utenfor Kalmar Sportcenter. Den nye ishallen som er kalt Hatstore Arena ble innviet 31.oktober 2021 og er nå klar for både hockeykamper, kunstløp og musikkarrangement.

Myk og rund design

DELPHINUS runde, myke design passer virkelig godt utenfor Kalmars nye ishall. Iøynefallende innslag av farge og form, i sterk kontrast til alle rette kanter på den grå fasaden og beleggningssteinen. Innbydende og oppkvikkende for både spillere, dommere og tilskuere på vei inn i ishallen.


Matchende RAL-farge

RAL-fargen 3002 Carmine red går igjen som en rød tråd gjennom hele utemiljøet. Fra sykkelstativ, avfallsbeholdere og inngangsdører til fasadeskiltet og videre til gatemøblene. Rødfargen er også anerkjent som fargen til Kalmar Hockey Club og følger med hele veien inn på arenaen.

> Her kan du lese mer om det store fargevalget på Mobilis Design-møblene

Møbelserien DELPHINUS