Søk
NO SE DK

Idre, Sverige

Match og møbler aktivitetsområdet

CENTAURUS & DELPHINUS

Treningsutstyr og multiarenaer i alle sin prakt, men hva ville et aktivitetsområde vært uten sitteplasser? De kan være plassert helt sentrale, eller stå litt i bakgrunnen ved utkanten av lekeplassen. Det er fremdeles parkbenkene som binder hele området sammen.

Ha parkmøbler med i planleggingen helt fra start
Når man planlegger og prosjekterer et aktivitetsområde, må man ikke glemme parkmøblene! Uansett hvor stort eller lite området ditt er, er det alltid behov for sitteplasser, avfallsbeholdere og plasser hvor man kan ta en pust i bakken og hente seg inn igjen. Hvor skal ellers besøkende legge fra seg sekken eller sitte og skifte sko? Eller bare hvile bena etter treningsøkten mens barna leker på lekeplassen?

Når vi sammen med Idre Fjäll planla det nye aktivitetsområdet for sommersesongen, var parkmøblene med fra starten. Det er de velplasserte benkene som binder hele området sammen, og gir besøkende mulighet til å sette seg ned og ta en drikke- eller hvilepause. En hvilepause bidrar på sin side til at du kan være i bevegelse lenger og prøve flere aktiviteter. Her kan du lese mer om det flotte aktivitetsområdet.

Match og møbler aktivitetsområdet
Den klassiske RAL-fargen 6011 Reseda green går igjen som en grønn tråd gjennom hele aktivitetsområdet. Fra padelbanene og treningsstasjonen, via utegymmet og videre til benkene og avfallsbeholderen. En flott farge som også matcher grantrærne i bakgrunnen. Benkene og avfallsbeholderne har også en annen oppgave- å skape komfort og sørge for et ryddig og rent område.

Aktiviteter på tvers av generasjoner
Kanskje er du på ferie sammen med barna og barnebarna, men ikke orker å spille landhockey like lenge som barna? Da er det perfekt å kunne ta en pause på loungebenkene utenfor multiarenaen. Noen må jo være ansvarlig for å heie, ikke sant?

Våre møbelserier