Søk
NO SE DK

Havn x SMALL Jade Benk

Varenummer sr4000-s
  • {{media.altText}}
  • Vis mer

PRODUKTBESKRIVELSE

Havn x SMALL Jade er en skulpturert benk med fire sitteplasser, produsert av 100% resirkulert plast med grønntoner som gir hvert produkt sin helt unike fargevariasjon. Benken passer spesielt godt i grupper da flere moduler kan kombineres og skape unike sittegrupper som passer i akkurat ditt prosjekt.

Havn x SMALL er et spennende designprodukt med mange muligheter. Benken passer perfekt i både private og offentlige uterom som parker, torg, uteserveringer og i boligområder. Produktet kan fylles med sand for ekstra tyngde eller overflatemonteres.

Havn x SMALL Benk kan naturligvis også plasseres innendørs; i hotellobbyer, i offentlige bygg, på kjøpesenter eller lignende.

Mål: L 160 x B 40 x H 45/22,5 cm.

Havn x SMALL Benk er som skapt for at flere benker kan settes sammen i ulike formasjoner. En gruppe med flere benker kan forvandle et kjedelig og lite inspirerende område med sin lekne og sterke identitet. Benken er behagelig å sitte på og sterk nok til at barn kan leke på den. Materialet tåler nærmest alle rengjøringsmidler og krever ikke vedlikehold.

Havn x SMALL-benken er oppkalt etter den ikoniske havnen Nyhavn i København, og ble utviklet gjennom et samarbeid mellom SMALLrevolution og Zeso Architects. SMALLrevolutions bidrag er, som alltid, deres ekspertise med å gjøre gammel plast om til sirkulære designprodukter.

{{ $ctrl.selectedVariant.price | audienceprice | currency }}
Velg farge og materiale
Spesifikasjoner
Dimensjon

Lengde 160 cm

Bredde 40 cm

Høyde 45 cm

Farger

Grønn

Serie

SMALLrevolution

Materiale

Resurkulert plast

Andre produkter i serien