Søk
NO SE DK
12 mai 2020

Samarbeid med SMALLrevolution

Mobilis Design innleder samarbeid med SMALLrevolution.
For å bidra til å gjøre planten vår litt bedre, kan vi med stolthet presentere vårt samarbeid med SMALLrevolution. SMALLrevolution er et dansk selskap som har utviklet en metode for gjenvinning av gamle plastprodukter. Metoden kalles «SMALL upcycle» og består av 100% resirkulert og resirkulerbar plast. Dette må kunne kalles en liten revolusjon av bærekraftig design! Det er fargerikt og lekent, og en del av en sirkulær produksjon.


Bærekraftig design av resirkulert plast

Lokal produksjon streber alltid etter å bruke så få materialer i hvert produkt som mulig, slik at materialene kan gjenvinnes. Slik kan man unngå forbrenning og deponering av plast som fremdeles har potensiale til å brukes. 

 

Hvert produkt er unikt

Ulike plasttyper og farger velges nøye ut, og deretter produseres produktene i samarbeid med Danmarks ledende plaststøperier. Produksjonsmetoden gjør hvert produkt unikt med sin farge og overflate, og det tilsettes ikke ekstra farge til produktene. Utseendet kan tilpasses bymiljøer eller til den enkelte kundes ønsker, og blir da en refleksjon av nærmiljøet.

 

Annie og Mabel trives både innendørs og utendørs

Annie Benk og Mabel krakk finnes i flere forskjellige farger og til bruk både innendørs og utendørs. Annie og Mabel gjør seg fint både alene og i grupper- som krakker på skoleplassen eller et lite bord på terrassen. Produktene er robuste og værbestandige, og er klargjort for overflatemontering utendørs i offentlige miljø.

 

Inspirert av sterke kvinner

De tre kvinnelige skaperne, Arendse, Rosa og Mie, har navngitt produktene etter sterke historiske kvinner og brenner for å fortelle verden om gjenbrukbare materialer og minne oss på at alle materialer er verdifulle. Les mer om deres visjon her >

De tror på betydningen av sanser og følelser når de planlegger og designer produkter. Med lang erfaring innen design, bærekraftig utvikling av bymiljø og kunstneriske elementer, jobber de målrettet med lukt, lyd, overflater og lys når de lager produktene sine. SMALLrevolutions design er morsomt og spennende, og omdefinerer begrepet bærekraft.

 

Vi ønsker SMALLrevolution hjertelig velkommen til Mobilis Design-familien!

Se alle produktene til SMALLrevolution >

Hele møbelserien SMALLrevolution >

Til SMALLrevolution