Søk
NO SE DK
6 oktober 2021

Mobilis Design parkmøbler – Nå som smarte BIM-objekt

Nå finner du alle våre designmøbler som smarte BIM-objekt!


Building Information Modelling har eksistert i mer enn 10 år. Gjennom disse plattformene kan du nå laste ned smarte datamodeller av produktene våre. Det er enkelt og helt gratis å opprette en konto i dag, og komme i gang med å laste ned BIM-objekt. Du finner Mobilis Design både på BIMobject og bimbear.com.


Gå til bimobject.no >
Gå til bimbear.no >

 

De digitale versjonene av produktene kan med fordel brukes av alle involverte i prosjektet- fra designere og arkitekter til byggefirmaer, eiendomseiere og byggherrer. På denne måten har alle i byggeprosessen tilgang til den samme informasjonen og fremfor alt all informasjon om de inkluderte produktene.


Smart hjelpemiddel
På BIM-portalene finner du både revit-filer, 2D og 3D CAD-filer sammen med bilder, dimensjoner og lenker til materiale- og monteringsinformasjon. Når du laster ned filene og bildene våre får du all informasjon samlet på ett sted- klart til å bli tegnet inn i prosjektet ditt. Test, eksperimenter og finn dine favoritter blant alle våre parkmøbler.


  

Her på nettsiden vår kan du enkelt lage favorittlister og samle forskjellige produkter til dine prosjekt. Med ett klikk kan du sende inn dine lister til oss, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.


Få hjelp av oss
Har du behov for hjelp? Vi hjelper deg gjerne med ditt utemiljøprosjekt! Kontakt oss gjerne så løser vi dine utfordringer med alt fra planlegging, skisser og designforslag til ferdig prosjekt- ferdig montert og klart til bruk! Du finner vårt kontaktskjema her!

Last ned smarte BIM-objekt allerede idag!