Søk
NO SE DK

Handelsbetingelser for deg som handler som privatperson

 

Her har vi samlet opplysninger i forbindelse med salg og levering til deg som handler som privatkunde.
Har du spørsmål er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 55 99 00 00 eller e-post post@mobilisdesign.no.
Mandag – fredag mellom kl. 8:00 – 16:00.

Når du handler som privatperson gjelder Norsk Forbrukerkjøpslov.


PRISER

Alle våre priser vises inklusiv MVA. Handler du som bedrift og vil se priser eksklusiv MVA, velger du «Bedrift» øverst i høyre hjørne på vår nettside.
Vi tar generelle forbehold om pris- og produktforandringer i henhold til de enhver tids gjeldende forskrifter.


BETALING

Når du legger inn din bestilling på mobilisdesign.no vil du bli kontaktet av vår kundeservice med en totalpris for dine varer + frakt, som beregnes spesifikt for hver ordre. Videre vil du motta faktura på e-post, som viser totalbeløpet på din ordre. Privatkunder har 14 dagers betalingsfrist, og din ordre vil iverksettes så snart vi har registrert din betaling.


PERSONOPPLYSNINGER

Dine personopplysninger håndteres i henhold til GDPR. Når du har foretatt et kjøp på mobilisdesign.no godkjenner du at dine opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og i enkelte tilfeller personnummer, lagres hos oss. Ønsker du å lese mer om vår håndtering av dine personopplysninger kan du se her.


LEVERING

Vi behandler din ordre så snart vi kan.


Alle produkter du finner på mobilisdesign.no produseres etter du har lagt inn din bestilling og fått en ordrebekreftelse med fraktkostnader. Vi sender dine varer så snart ordren er ferdigbehandlet og normalt vil du ha varene innen 4-6 uker.

Vi samarbeider med Schenker. Vær nøye med å kontrollere at du har oppgitt riktig telefonnummer og e-postadresse slik at du kan motta sporing av din leveranse.


ANGRERETT

Om du ikke er fornøyd med ditt kjøp hos mobilisdesign.no har du alltid 14 dagers angrerett etter du har mottatt dine varer.
Ditt kjøp er endelig først når du har mottatt og godkjent varene dine. Du har rett til å bryte forpakningen for å kontrollere at varen er korrekt og feilfri. Du har alltid muligheten til å heve ditt kjøp.


RETUR

Dersom du av ulike grunner ønsker å returnere dine varer må vi alltid kontaktes i forkant. Varer må ikke sendes i retur før returadresse er avtalt med oss på telefon eller e-post: post@mobilisdesign.no.

Så fremt det ikke gjelder reklamasjon, er det du som kunde som står for returfrakten.


REKLAMASJON

Om du ønsker å reklamere på en vare hjelper vi deg selvsagt hele veien. Vi på mobilisdesign.no står for returfrakten dersom det er feil og mangler på dine varer.
Savner du informasjon? Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte!