Søk
NO SE DK

Handelsbetingelser for deg som handler som bedrift

 

Her har vi samlet opplysninger i forbindelse med salg og levering til deg som handler som bedriftskunde.
Har du spørsmål er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post post@mobilisdesign.no.
Mandag – fredag mellom kl. 8:00 – 16:00.


PRISER

Alle våre priser vises eksklusiv MVA. Handler du som privatkunde og vil se priser inklusiv MVA, velger du «Privat» øverst i høyre hjørne på vår nettside.


BESTILLING

Bestilling gjøres på mobilisdesign.no. Har du spørsmål om noen av våre produkter hjelper vi deg gjerne med din ordre via e-post eller telefon. Når din ordre er fullført sender vi en ordrebekreftelse til din e-postadresse. Kontroller nøye at du oppgir korrekt informasjon.

Mobilisdesign.no reserverer seg for eventuelle feil i informasjon og spesifikasjon på samtlige produkter i sortimentet.


BETALING

Når du legger inn din ordre på mobilisdesign.no vil du bli kontaktet av kundeservice med en totalpris for dine varer + frakt, som beregnes spesifikt for hver ordre. Videre vil du motta faktura på e-post, som viser totalbeløpet på din ordre.

Ved kjøp vil vi foreta en kredittvurdering. Dersom det viser seg at din bedrift ikke er kredittverdig vil vi ta kontakt, og i visse tilfeller kan vi be bedrifter om en forskuddsbetaling.


PERSONOPPLYSNINGER

Dine personopplysninger håndteres i henhold til GDPR. Når du har foretatt et kjøp på mobilisdesign.no godkjenner du at dine opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer og i enkelte tilfeller personnummer, lagres hos oss. Ønsker du å lese mer om vår håndtering av dine personopplysninger kan du se her.


LEVERING

Vi behandler din ordre så snart vi kan. Normal leveringstid er 4-6 uker.
Vi beregner fraktkostnader for hver spesifikk ordre for å kunne tilby beste mulige priser.


RETUR

Dersom du av ulike grunner ønsker å returnere dine varer må vi alltid kontaktes i forkant. Varer må ikke sendes i retur før returadresse er avtalt med oss på telefon eller e-post: post@mobilisdesign.no.

Så fremt det ikke gjelder reklamasjon, er det du som kunde som står for returfrakten. Varer må returneres i god stand og i originalemballasjen.


REKLAMASJON

Om du ønsker å reklamere på en vare hjelper vi deg selvsagt hele veien. Vi på mobilisdesign.no står for returfrakten dersom det er feil og mangler på dine varer.
Savner du informasjon? Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte!